Geld en grip

Geld en grip

Geld en grip

Monica ten Hoove heeft als penningmeester zitting in het bestuur van De Oude Bieb en is in het dagelijks leven werkzaam als budgetcoach bij haar eigen bedrijf Cijfers & Centen.

Ik heb een gesprek met haar over haar nieuwe project Geld & Grip.

Geld en vooral geldzorgen kunnen voor veel onrust zorgen in iemands leven. Elke maand rondkomen is voor veel mensen een kunst, soms is er onzekerheid over geldzaken, bij voorbeeld als iemand minder toeslagen krijgt dan het jaar ervoor of als er minder vergoed wordt vanuit de zorgverzekering.

Er kunnen schulden zijn ontstaan of de dreiging van schulden ligt op de loer. Durf je die brief van het incassobureau of de belastingdienst wel of niet open te maken?

Lukt het je wel of niet om een rekening te betalen voordat de betalingstermijn is verstreken? Hoe kom je erachter of je recht hebt op een toeslag of inkomensondersteuning? Hoe ga je om met onverwachte kosten?

Als je worstelt met bovenstaande kwesties is de training Geld & Grip beslist iets voor jou!

Monica vertelt dat deze training van zeven dagdelen bedoeld is om weer grip te krijgen op je geld. Dat je grip krijgt op je eigen situatie, dat het geen negatieve energie meer kost en dat je de boel op orde krijgt en houdt.

Met rust over je financiën houd je tijd en geld over voor leuke dingen.

In de training leer je om niet meer in paniek te raken en de juiste beslissingen te nemen over jouw geldzaken. Je leert om geen brandjes meer te blussen, maar met een goed plan te komen om je financiële situatie op een goede manier aan te pakken. Wat doen geldzorgen met je? Voor veel mensen levert dit veel stress en slapeloze nachten op. In paniek worden verkeerde beslissingen genomen.

Als je mee wilt doen aan de training Geld & Grip hoef je geen schulden te hebben. De training kan preventief werken en jou de handvatten geven zodat je niet in de schulden raakt. Voor mensen uit Lewenborg zal de training gegeven worden in De Oude Bieb.

Je hoeft absoluut niets te vertellen over je eigen financiële situatie.

Je leert wel op wat voor manieren je maandelijks kunt besparen en ook hoe je kunt sparen.

Als er sprake van schuldenproblematiek is, is het zaak dit inzichtelijk voor jezelf te maken en met een plan te komen om het op te lossen.

Op een van de trainingen zal een medewerker van de Gemeentelijke Kredietbank iets komen vertellen over wat zij doen.

De training leert je om voldoende basis te hebben dat je jezelf kan redden met je financiële zaken, zonder dat het je negatieve energie kost.

Tijdens en na de training is alle informatie ook online terug te vinden. Er zal een online forum beschikbaar zijn voor deelnemers.

Als je je aan wilt melden voor de training Geld & Grip of vragen hebt kun je bellen of appen met Monica op 06-38900729, of mail naar info@nullcijfersencenten.nl

Zie ook www.cijfersencenten.nl/geldengrip

Je mag 130 % van het minimuminkomen verdienen om deel te kunnen nemen aan de training en je moet in een van de aangewezen stadswijken woonachtig zijn.

vrachtwagen theorie
De Oude Bieb Lewenborg
menu
vrachtwagen theorie