Evenement categorieën: Activiteit

Koor ‘Zin in Zingen’

Datum: 4 mei 2023

Ons koor ‘Zin in Zingen’ repeteert op de woensdagochtenden in een ruimte van Kerkenheem Noorddijkerweg 12  Groningen.. Het repertoire is zeer gevarieerd. Het koor treedt vooral op bij speciale gelegenheden. Zo zong het koor een vredeslied voor Oekraïne op het plein bij het winkelcentrum Lewenborg en trad het op tijdens de openingsfeesten van De Oude Bieb.

Massage en Reiki

Datum: 4 mei 2023

Een vaste vrijwilliger biedt maandelijks op de eerste vrijdagmiddag van de maand de mogelijkheid aan zowel vrijwilligers als bezoekers om een massage- of reikibehandeling te ondergaan. De behandeling vindt plaats in het kantoortje boven bij De Oude Bieb. Deelname is alleen op afspraak.

Jeu de Boules

Datum: 4 mei 2023

Een vaste vrijwilliger van De Oude Bieb begeleidt iedere maandagochtend tussen mei en september een enthousiaste Jeu de Boules-club. Ze spelen op het baantje bij Kraaienest, en onderhouden dat ook gezamenlijk.

Klaverjassen

Datum: 4 mei 2023

Elke vrijdagmiddag kun je met een gezellige groep van ongeveer 8 mensen klaverjassen in de koffieruimte van De Oude Bieb. We spelen Amsterdams, en niet met het mes op tafel!

Bingo!

Datum: 4 mei 2023

Iedere eerste donderdagmiddag van de maand kun je meespelen om leuke prijsjes bij de Bingo in De Oude Bieb. Ook deelname aan de Bingo vindt plaats op uitnodiging van de coördinator Activiteiten. Per keer kunnen 15 tot 20 mensen deelnemen.

vrachtwagen theorie
De Oude Bieb Lewenborg
menu
vrachtwagen theorie