[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Uitsluiting van aansprakelijkheid

Alle informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de aangeboden informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typfouten zijn voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze website zo nauwkeurig en volledig mogelijk te laten zijn.
Stichting De Oude Bieb aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Beschikbaarheid

Informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Stichting De Oude Bieb spant zich in om deze webpagina zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Auteursrecht en intellectueel eigendom

Het auteursrecht op deze website berust bij Stichting De Oude Bieb of bij derden, die bij toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Stichting De Oude Bieb.
Vermenigvuldiging in welke vorm dan ook is alleen toegestaan met voorafgaande goedkeuring door Stichting De Oude Bieb.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]