De mooiste tweedehands winkel van Groningen!

De Biebshop is onze kleine winkel, waarvan het assortiment voornamelijk uit inbreng van de wijkbewoners bestaat. De winkel is van de wijk en voor de wijk. Tegelijkertijd is De Biebshop ook een ontmoetingsplaats waar gelegenheid is om een gesprek te voeren en een kop koffie of thee te drinken.

Openingstijden

De Biebshop is geopend van maandag tot en met vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur. Wil je iets inbrengen voor de kringloopwinkel, dan ben je van harte welkom tijdens de openingsuren.

Inbreng van grote spullen en meubels graag in overleg via (050) 851 78 06.

Kleine prijzen

Voor een smalle of wat bredere beurs; we hanteren kleine prijzen in onze Biebshop.

Iedereen is van harte welkom in onze winkel. Kom rondsnuffelen of inspiratie opdoen.

Je vindt er kleding, speelgoed, boeken, servies, decoratie en nog veel meer.

Aanbiedingen

Ons assortiment wordt regelmatig vernieuwd, dus kom snel langs voor de laatste aanbiedingen.

Kwaliteit

We verkopen tweedehands kleding en spullen en juist daarom vinden we kwaliteit extra belangrijk. Alle kleding is gewassen, schoon en gesorteerd. We controleren servies en maken het speelgoed schoon voor nieuw gebruik. Apparaten zijn nagekeken en indien nodig gerepareerd.

Kom in De Biebshop werken!

Wil je graag aan het werk als vrijwilliger bij De Biebshop? Dat kan! De Biebshop heeft geregeld plek voor nieuwe medewerkers. Vacatures vind je op deze pagina.

Halen & brengen

Veel wijkbewoners steunen De Oude Bieb door mooie en schone spullen in te brengen. Dat kan tijdens de openingstijden van De Biebshop. Ben je niet in staat om zelf spullen langs te brengen, of wil je grotere huisraad of meubels inbrengen, dan komen vrijwilligers van De Oude Bieb graag bij je langs om te kijken of we die kunnen gebruiken en vervoeren.

Hiervoor kun je een afspraak maken via (050) 851 78 06 of informeer telefonisch naar onze brengservice, of vraag een medewerker van De Biebshop.

Inkomstenbron voor leuke activiteiten

De Biebshop is een belangrijke bron van inkomsten voor De Oude Bieb. Met de omzet uit de winkel zijn we in staat om te investeren in initiatieven die aansluiten op onze doelstellingen voor de wijk. Een belangrijk deel van de omzet van de winkel wordt besteed aan activiteiten binnen De Oude Bieb, en om onze mooie locatie te behouden- en onderhouden.