Misschien wel de mooiste kringloopwinkel van Groningen…

De Biebshop is onze kringloopwinkel, waarvan het assortiment voornamelijk uit inbreng van de wijkbewoners bestaat. De winkel is van de wijk en voor de wijk. Tegelijkertijd is De Biebshop ook een ontmoetingsplaats waar gelegenheid is om een gesprekje te voeren.

Openingstijden

De Biebshop is geopend van maandag tot en met vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur. Wil je iets inbrengen voor de kringloopwinkel, dan ben je van harte welkom tijdens de openingsuren.

Inbreng van grote spullen en meubels graag in overleg via (050) 851 78 06.

Kleine prijsjes

Voor een smalle of wat bredere beurs, we hanteren kleine prijsjes in onze Biebshop.
Iedereen is van harte welkom in onze winkel die op werkdagen geopend is. Je vindt er kleding, gebruiksartikelen, speelgoed, boeken en nog veel meer.

Aanbiedingen

Ons assortiment wordt regelmatig vernieuwd, dus kom snel langs voor de laatste aanbiedingen in onze winkel aan het Anker in Lewenborg.

Kwaliteit

Alle kleding is gewassen, schoon en gesorteerd. Apparaten zijn nagekeken en indien nodig gerepareerd.

Vrijwilliger worden bij…

Wil je graag aan het werk als vrijwilliger bij De Biebshop? Dat kan! De Biebshop heeft geregeld plek voor nieuwe medewerkers. Vacatures vind je op deze pagina.

Halen & brengen

Veel wijkbewoners steunen De Oude Bieb door mooie en schone spullen in te brengen. Dat kan tijdens de openingstijden van De Biebshop. Ben je niet in staat om zelf spullen langs te brengen, of wil je grotere huisraad of meubels inbrengen, dan komen vrijwilligers van De Oude Bieb graag bij je langs om te kijken of we die kunnen gebruiken en vervoeren.

Hiervoor kun je een afspraak maken via (050) 851 78 06 of informeer naar onze brengservice bij de kassa.

Investeren in initiatieven

De Biebshop is een belangrijke bron van inkomsten voor De Oude Bieb. Door De Biebshop zijn we in staat om te investeren in initiatieven die aansluiten op onze doelstellingen voor de wijk. Een belangrijk deel van de omzet van de winkel wordt besteed aan activiteiten binnen De Oude Bieb. Een kleiner deel wordt gebruikt om de exploitatiekosten van De Oude Bieb te bekostigen.