De Oude Bieb Lewenborg
 
Openingstijden

Tijdens de zomerperiode:
Maandag van 12.00 – 16.00uur
Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 – 16.00 uur
Zaterdags dicht

Wilt u iets inbrengen voor de kringloopwinkel, dan bent u van harte welkom tijdens de openingsuren. Gaat het om een boedel of grote objecten? Meld het telefonisch via 050 – 851 7806 of stuur een bericht. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

De mooiste kringloopwinkel van Groningen…

De Biebshop is onze kringloopwinkel, waarvan het assortiment geheel uit inbreng uit de wijk bestaat. De winkel is van de wijk en voor de wijk. Tegelijkertijd is de Biebshop ook een ontmoetingsplaats waar gelegenheid is om een kopje koffie te drinken en een gesprekje te voeren. Beide maken een vast onderdeel uit van het werk.

Investeren in initiatieven

De Biebshop is de belangrijkste inkomstenbron voor De Oude Bieb. Door de Biebshop zijn we in staat om te investeren in initiatieven die beantwoorden aan onze doelstellingen voor de wijk. Een belangrijk deel van de omzet van de winkel komt ten goede aan projecten binnen De Oude Bieb. Een kleiner deel wordt gebruikt als dekking van de exploitatiekosten van De Oude Bieb.

Kleine prijsjes voor de minima

Voor de minima in de wijk bieden wij kleding, gebruiksartikelen en kleine meubelen aan voor hele kleine prijsjes. In de winkel is iedereen welkom, maar ze is in eerste instantie opgezet voor mensen met een kleine beurs.

VAN DE WIJK EN DOOR DE WIJK...

AANBIEDINGEN

Bezoek ons ook op Facebook of kijk op Marktplaats voor speciale aanbiedingen. Het assortiment wordt regelmatig vernieuwd, dus wees er snel bij! Of bezoek onze winkel aan de Midscheeps in Lewenborg.

KWALITEIT

Alle kleding is gewassen, schoon en gesorteerd. Apparaten zijn nagekeken en indien nodig gerepareerd. Kleding die wij niet in de winkel kwijt kunnen wordt gedoneerd aan kledingbank de Zeecontainer.

WERKEN BIJ…

Wil je graag aan het werk als vrijwilliger bij de Biebshop? Dat kan! De Biebshop heeft geregeld plek voor nieuwe medewerkers. Je kunt je telefonisch aanmelden via 050 – 851 7806 of stuur een bericht. Je kunt natuurlijk ook langskomen om eens kennis te maken.

HALEN & BRENGEN

De Biebshop beschikt over eigen vervoer voor groter huisraad zoals bedden, meubels of complete boedels. Afspraak maken? Dat kan telefonisch via 050 – 851 7806 of stuur een bericht. Bent u niet in staat uw aankoop zelf te vervoeren, dan kunt u gebruikmaken van onze brengservice. Vraag ernaar bij de kassa.