Activiteiten

Bij de Oude Bieb Lewenborg kun je meedoen aan allerlei leuke gratis activiteiten. Als je eerder hebt meegedaan, word je door ons gebeld! Heb je nog niet eerder meegedaan?  Meld je dan aan.

Bel naar (050) 851 78 06 om je aan te melden en/of voor meer informatie.


Koor ‘Zin in Zingen’

Datum: 4 mei 2023

Ons koor ‘Zin in Zingen’ repeteert op de woensdagochtenden in een ruimte van Kerkenheem Noorddijkerweg 12  Groningen.. Het repertoire is zeer gevarieerd. Het koor treedt vooral op bij speciale gelegenheden. Zo zong het koor een vredeslied voor Oekraïne op het plein bij het winkelcentrum Lewenborg en trad het op tijdens de openingsfeesten van De Oude Bieb.

Get Hooked

Datum: 4 mei 2023

Onze handwerkgroep Get Hooked komt iedere dinsdagochtend en woensdagavond samen in De Oude Bieb. De groep hakers en breiers varieert van 3 tot 10 deelnemers per keer en wordt begeleid door een zeer ervaren handwerkster.

Schilderclub

Datum: 4 mei 2023

De Schilderclub van De Oude Bieb heeft gemiddeld 10 tot 14 vaste deelnemers. Het is een enthousiaste groep, waarin mensen met verschillende stijlen samenkomen op de woensdagochtend. De deelnemers leren onderling veel van elkaar en inspireren elkaar om nieuwe vaardigheden aan te leren.

Creatieve Workshops

Datum: 4 mei 2023

Twee keer per maand organiseren we een creatieve workshop. Naast de thema’s die jaarlijks terugkomen, zoals paas-, herfst- en kerststukjes, worden er onder meer ook schelpenmobiels, droogbloemenhangers en knopenschilderijtjes gemaakt tijdens de workshops.

Het aantal bezoekers op de deelnemerslijst is veel groter dan het aantal mensen waar we plek voor hebben, namelijk 15 deelnemers per keer. Deelname is daarom op uitnodiging van de coördinator Activiteiten, zodat iedereen om de beurt mee kan doen.

Bingo!

Datum: 4 mei 2023

Iedere eerste donderdagmiddag van de maand kun je meespelen om leuke prijsjes bij de Bingo in De Oude Bieb. Ook deelname aan de Bingo vindt plaats op uitnodiging van de coördinator Activiteiten. Per keer kunnen 15 tot 20 mensen deelnemen.

Klaverjassen

Datum: 4 mei 2023

Elke vrijdagmiddag kun je met een gezellige groep van ongeveer 8 mensen klaverjassen in de koffieruimte van De Oude Bieb. We spelen Amsterdams, en niet met het mes op tafel!

Jeu de Boules

Datum: 4 mei 2023

Een vaste vrijwilliger van De Oude Bieb begeleidt iedere maandagochtend tussen mei en september een enthousiaste Jeu de Boules-club. Ze spelen op het baantje bij Kraaienest, en onderhouden dat ook gezamenlijk.

Massage en Reiki

Datum: 4 mei 2023

Een vaste vrijwilliger biedt maandelijks op de eerste vrijdagmiddag van de maand de mogelijkheid aan zowel vrijwilligers als bezoekers om een massage- of reikibehandeling te ondergaan. De behandeling vindt plaats in het kantoortje boven bij De Oude Bieb. Deelname is alleen op afspraak.

Enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op!

(050) 851 78 06