De Oude Bieb Lewenborg
 

Get Hooked

Momenteel hebben we onze handwerkclub op de woensdagavond tussen 19.30 en 21.30 (inloop vanaf 19.15 uur). We hebben een trouwe groep bezoekers die fanatiek haken, breien, kleuren, knutselen en diamond painten. Nieuwe deelnemers zijn van harte welkom!

Vanaf 14 juli starten we ook op de dinsdagochtend van 10 tot 12 uur en op woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur).
Je kunt ook spullen voor de biebshop maken. Daarvoor zijn garens en andere materialen aanwezig.
Uiteraard is er koffie en thee met wat lekkers erbij.
Kosten? Geen.

Get Hooked

Momenteel hebben we onze handwerkclub op de woensdagavond tussen 19.30 en 21.30 (inloop vanaf 19.15 uur)
We hebben een trouwe groep bezoekers die fanatiek haken, breien, kleuren, knutselen en diamond painten. Nieuwe deelnemers zijn van harte welkom!

Vanaf 14 juli starten we ook op de dinsdagochtend van 10 tot 12 uur.
Je kunt ook spullen voor de biebshop maken. Daarvoor zijn garens en andere materialen aanwezig.
Uiteraard is er koffie en thee met wat lekkers erbij.
Kosten? Geen.

Activiteiten in de kerk

Elke woensdagmiddag kan De Oude Bieb gebruik maken van de Emmauskerk aan de Midscheeps (naast ons vorige pand).De activiteiten vinden meestal plaats vanaf 13.30 uur en duren tot ongeveer 15 uur. Momenteel bieden we  afwisselend bingo, sjoelen en klaverjassen aan. (Klaverjassen is inmiddels verplaatst naar de vrijdagmiddag in DOB aan het Anker)

Ivm. coronamaatregelen moet je je van te voren telefonisch opgeven voor deelname.Deelname is gratis en er is koffie en thee aanwezig

De Oude Bieb maakt schoon

Een schone, leefbare wijk vinden wij belangrijk. Daarom willen we op een vaste middag met wijkbewoners een rondje door de wijk maken om zwerfvuil op te ruimen.
We hebben gekozen om elke dinsdagmiddag van 13 tot 15 uur met grijper en afvalzak de wijk in te trekken. Wil je een keertje meedoen? Kom dan naar de plek waar vroeger kinderboerderij De Malle zat (en dat nu De Werf heet)  Daar verzamelen we en hebben we alle materialen staan.

Koor “Zin in zingen”

Tot aan de zomervakantie, medio juli, repeteert het inloopkoor onder leiding van Truus Schouten aan het eind van het Bevrijdingsbos op de rotonde. Dat is elke woensdagochtend tussen 10 en 12 uur.